Om borettslaget

Dette er nettsiden til borettslaget Torshov Kvartal XVI, org nr 947 128 116

Vi er et frittstående borettslag, det vil si at vi er ikke knyttet til et boligbyggelag (OBOS eller USBL).
Gården er fra 1923, og var i begynnelsen eid av kommunen. I 1951 fikk beboerne tilbud om å kjøpe leilighetene for kr 100 per rom. Gården ble da omgjort til borettslag. I 1995 ble det gitt ut et hefte om gårdens historie, som vi har fått lov til å gjengi her.

På disse sidene kan du få svar på mange av de spørsmålene du måtte lure på, hvem du kan kontakte, hvilke regler og bestemmelser som gjelder.

Styret består av leder, fire styremedlemmer og fem varamedlemmer. Styrerommet ligger i Lilleborggata 5, med inngang fra gården og har postkasse for meldinger til styret i oppgangen til Lilleborggata 5. Denne sjekkes sjelden, så den beste måten å få raskt svar er å bruke epost: post@kvartal16.no

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, som har ansvaret for den alminnelige forretningsførselen, bistår ved finansielle transaksjoner og overdragelser av andeler, inkasserer husleie og fører regnskap. Gårdens org. nr er 947 128 116.

Vi har av avtale med Vaktmester Andersen AS, som ivaretar nødvendige vaktmestertjenester i gården. Øvrige oppgaver tas av beboerne ved dugnad eller med innleid arbeidskraft.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: